Předpokládám, že sequel úspěšného večerníčku asi nikdy natočen nebyl, ale není to škoda? Díly jako: Jak se kniha dostala pod čepec, Kterak bachor z knihy sléz abebo Návštěva strýčka Trokara by byly jistě pro dítka předškolního věku velice poučné.


Když jsem ještě měl televizi, tak večerní zprávy pro mě byly jako nitroglycerín pod jazyk pro kardiaka. Co se ve světě děje si ale ani v té televizi nevymyslí, takže jsem ji zavrhl a už čtu zprávy o dění kolem sebe jen na internetu. Možná bych si pořídil nějakou starou, pamatuji si dědovu černobílou, na které nesměla být dečka, protože hrozilo vznícení. Ta by se mi hodila!



No ale zpátky k událostem. Izraelci vyměnili jednoho svého vojáka za přibližně tisíc palestinců. Za použití matematiky pro první stupeň mi vychází, že jeden palestinec má hodnotu jedné tisicíny izraelského vojáka. Divím se, že proti tak zjevnému znehodnocení palestinských bojovníků za svobodu neprotestuje minimálně Amnesty International. Pokud to poženeme do extrému, můžeme se dočkat méně děsivých titulků typu "Při protestech v pásmu Gazy zahynula jedna dvacetina izraelského desátníka". U mě dobrý.



Slováci si dovolili říct ne Evropské unii, ale jen na chvilku. Evropskou republiku nám nikdo rozvracet nebude! Na zem se řítí další satelit, může nám zkazit víkend. WTF? "Dobrý den, jsem Satelit, můžu na chvilku?" "No, ale my zrovna jíme…" "Nevadí, jen se tu posadím a budu se na vás dívat."



A na závěr něco co mě opravdu potěšilo – Během bouřlivého sexu se prý může přihodit ztráta paměti. Ono to s mou abstinencí nemusí být tak bledé!



Možná si to jen nepamatuju.