Tak se kumpání potěr rozrostl o další členku. Za chvíli už se nebudou plánovat výlety na základě četnosti pohostinských zařízení, ale spíš na základě četnosti dětských hřišť a houpaček. No nic, evoluce je nutná, zastydnutí by mělo za následek cirrhózu a podobné kratochvíle.


Oslava se konala na Daffově pracovišti, takže jsem si mnohokrát přísahal, že nikdy nic podobného na pracovišti dělat nebudu. Jednak proto, že bych se obával následků a druhak, že bych se obával pomsty. S Cubeekem jsme totiž vymysleli tisíc a jeden způsobů jak ozvláštnit Daffovi pondělní nudu v práci a i když jsme byli pod poměrně stálým dohledem jednoho žalobníčka, přesto si myslím, že se nám něco i povedlo.



Rozjelo se to totiž velice slušně a postupně jsme ztrestali lahve ze všech koutů Velké Británie. Přípitky pronášel pouze jeden z nás a musím dodat, že to bylo spíše jako na sezení anonymních fetišistů. Připíjeli jsme si na voňavou šíji, citlivý lalůček… Hrůza! Ještěže jsem do programu vetknul i podle mě daleko důležitější část ženského těla, protože jinak by jí voněl krk a vibrační náušnice, ale jaksi by nebylo kam, že.



Nejdříve odpadli otcové, kteří jsou v tomto stavu již delší dobu a odebrali se spát. Asi hodinu jsem sháněl černý fix a Daff má u mě černý puntík za to, že jsem dokázal najít jen svítivě zelený. Efekt popsaných partií tak byl notně zeslaben.



My, kteří jsme ještě neokusili nést onu tíhu odpovědnosti za potomka, jsme si nakonec museli veškerou zábavu hledat popřípadě dělat sami. Cubeek někde našel čísi fotoaparát a nechtěl bych být majitel, až ho ponese do fotolabu vyvolat. Pak jsme si okopírovali pupík, což vypadá obzvláště nepěkně, a zhruba desítku kopií jsme rozmístili náhodně do šanonů a spisů v kanceláři. Pak FF převrhl ve spánku nešikovně kytku, kterou jsme semu snažili umístit na hlavu. Pak zkoušel Cubeek přilnavost tlačenky na pleši dalšího spáče…



Raději jsme šli, protože na záchod se už nedalo jít kvůli mísu objímajícímu FF. Poslední přípitek však neunesl Cubeek, takže jsem musel rychle vystřízlivět abych to travinu ve větru odtáhl v bezpečí domů. Odnesla to naštěstí jen pravá bota.



Takže ať kypí zdravím a doufám, že Tě nevyhodí Daffe!