…přišel a zase vodešel… Má příprava, o které jsem psal minule, byla natolik precizní, že se u nás nezdržel ani pět minut!


Bohužel to však nebylo tou přípravou. Pan technik přijel relativně včas, nebyly to dvě hodiny zpoždění jako minule. Narazil jsem mu na nohy galoše, otevřel rychle okna aby se nemusel svlékat bundu a už už jsem mu chtěl představit svoje krásné díry, ale… Ale on se podíval na zásuvky a prohlásil, že tohle nejsou karnevalové zásuvky, ale nějaké jiné. A že si je mám dát zadarmo předělat, což on nedělá.



Dokázal jsem se udržet abych nevybuchl a zeptal jsem se ho, kam si můžu zavolat, abych někoho seřval. Poradil mi infolinku Karnevalu, ale tam to je o ničem. Než se procvakáte na někoho živého, tak vás to přejde. Odjel a já si v klidu sedl a sesumíroval důvody, proč by se měl Karneval přejmenovat na Cirkus.



Technik za nic nemůže. Nejsou předělané zásuvky. Firma, která je předělává, sice může na mou objednávku práci vykonat, ale budu za to platit já. Když to objedná Karneval, tak je to zadarmo. Zástupce Karnevalu přesto nabízí služby, protože on neví, že ty zásuvky předělané nejsou. Karneval má přesto ve své databázi údaj, že v našem domě jsou zásuvky předělané úplně všude. Proto si mám předělávku zásuvek klidně objednat sám. Takže… ?



Proč bych se ale zatěžoval takovými maličkostmi, když se jimi zjevně nezatěžují ani u Karnevalu, že. Na světě je spousta jiných věcí, které si zaslouží, aby se o nich psalo. Všimli jste si například, že už venku nejsou mlhy? A já vím proč! Protože nemají ty správné zásuvky, kdežto ranní mrazíky ano. A tak bych mohl pokračovat třeba s Reginou nebo Karlem…