Chápu nadržené puberťáky, kteří si za drahý peníz kupují tzv. honírny – tedy pornografické časopisy, aby potom mohli náležitě a vše do detailů popisovat spolužákům. Chápu dělňase v nástrojárně, kteří mají zdi potapetované Pamelami a Samathami Fox dorůžova. Ale poslanci?


Ministryně Buzková si nechala zmenšit prsa. To však neměla svým kolegům dělat. Každý z nich je totiž velké zvíře a po sundání obleku se mění buď ve lva večírků anebo aspoň v kance. Někteří z nich dokonce ví, co je pro ženu nejlepší a nechápou, proč je pro ženskou tak těžký zařídit si aby se jim líbila.



Z čeho tak usuzuji? Z jejich komentářů, které si nenechali pro sebe a poskytli je Blesku. Tak třeba poslanec Tlustý si myslí, že paní ministryně přišla o dvě přednosti. Co na to paní Tlustá? Nevím jak vypadá, ale po přečtení komentáře pana manžela si to dovedu představit. Komunistický poslanec Dolejš si všiml, že je štíhlejší, ale přičítal to lepší podprsence. To je panečku znalec! Jeho jiskrné oko zaregistrovalo jakési "pušapky" a vůbec mu nevadí, že jde o buržoazní výdobytek, který mate uvědomělé soudruhy a láká je do tenat neřesti a nízkých pudů…



Pan Bratský z ODS musí svým taktem dobývat srdce nejedné uklízečky či hajzlbáby – jak jinak si vysvětlit jeho přirovnání ňader k tvárnici? Jeho kolega Teplík si myslí, že ji už nevylepší nic. A co jeho? Co takhle Enlarge your penis Teplík? Just for 5.99$! Stranický kolega Buzkové poslanec Kraus zase naznačil, že ministryně už u něj nemá šanci, ani kdyby prstíčkem hrabala. "Změna je to razantní, ale vzhledem k tomu, že mám velké ruce, tak bych preferoval větší rozměry." Ó běda, to až se donese k jejímu sluchu, tak skočí z mostu – ztratit šance u tak dokonalého muže! Posledním, koho Blesk cituje je předseda výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu PS PČR. "Nalíbí se mi to. Mám rád ženy, které mají více vyvinuté vnady." Pan Walter Bartoš získává body všude a učňovská mládež teď za ním půjde i do pekla.



Super. Tušil jsem, že se v poslanecké sněmovně neřeší jen zhovadilé zákony. Záběr takových kapacit musí být rozhodně větší. Takže co příště, páni poslanci? Nováková spí s Novotným? Svoboda se ožral a poblil výtah? Kdo vohnul víc sekretářek? Potřebujeme víc takovýchto státotvorných témat, tak do toho!